Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Faqs Segway Tours

Què és el Segway?

El Segway és el primer aparell de transport impulsat elèctricament que manté el seu propi equilibri. Amb unes dimensions inferiors a la mida mitjana d'un cos adult i l'habilitat d'imitar l'equilibri humà, el Segway usa el mateix espai que un vianant i pot anar a qualsevol lloc per on una persona pot caminar. El Segway li permet a la gent a casa i la feina l'anar més lluny, moure més ràpid i augmentar la quantitat de pes que pot carregar pels llocs per on camina normalment.

Com funciona el Segway?

Gràcies a la "estabilització dinàmica”, l'essència del Segway, permet que funcioni suaument amb els moviments del cos. Els giroscopis i els sensors d'inclinació a la unitat controlen el centre de gravetat del viatger, aproximadament 100 vegades per segon. Quan el viatger s'inclina lleugerament cap endavant, el Segway es mou cap endavant. Quan el viatger s'inclina lleugerament cap enrere, el Segway es mou cap enrere.

A quina velocitat pot viatjar el Segway?

La velocitat màxima és de 20 km / hi velocitat més ràpida per als girs, permet que els viatgers es desplacin còmodament sobre espais oberts. Els viatgers són responsables de muntar en el seu Segway a la velocitat apropiada.

Com s’utilitza un Segway?

És molt intuïtiu i amb tan sols cinc minuts de pràctica es pot gestionar sense cap tipus de problema. No obstant això, en els nostres tours compten amb un breu temps de pràctica abans de l'inici de cada tour, de manera que el viatger es sentirà segur i molt còmode .

Qui pot muntar en un Segway?

El Segway està dissenyat perquè el muntin tot tipus de persones després d'haver rebut l'orientació adequada. No cal tenir habilitats especials. El viatger ha de poder fer el següent:

  • Pujar i baixar del Segway sense assistència , la qual cosa requereix habilitats físiques similars a pujar i baixar escales sense assistència i sense utilitzar una barana.
  • El viatger ha de pesar entre 35,5 kg. i 113 kg.
  • A Barcelona podran montar en Segway nens de 16 anys o majors. És important notar que el Segway no ha estat dissenyat, comprovat ni aprovat per ser un aparell mèdic. .

El Segway és segur?

Per descomptat. És pràcticament el mateix que anar en una bicicleta o patí. La seguretat és un dels punts que més ha estudiat el departament de R + D de Segway Espanya. La placa interna està duplicada per garantir que es pugui mantenir l'equilibri i aturar de forma segura i controlada en l'improbable cas que fallés un dels seus components. D'altra banda, el seu moviment basat en l'equilibri fa que resulti difícil xocar contra una altra persona o cosa ja que la reacció instintiva abans de xocar és tirar-se cap enrere que és precisament el que fa que el Segway s'aturi.

Quines limitacions té un Segway?

Per motius de seguretat es recomana no utilitzar el Segway en dones embarassades.

I si plou es cancel·la el tour?

Si hagués previsió de pluja i aquesta fos moderada el tour es realitzarà facilitant a tots els nostres clients un ponxo per protegir-se. En cas que les condicions climàtiques siguin molt adverses el tour es posposaria per a un altre dia.

Com reservo un tour amb EcoMovingRent?

Pot omplir el formulari a la pàgina de reserves, trucar-nos al +34-662 006.234 o enviar-nos un correu electrònic a: info@ecomovingrent.com .

Es pot contractar un tour el mateix dia?

Per descomptat. Si hi ha places disponibles el tour es podrà realitzar; però és molt possible que els tours estiguin complets . Per això, recomanem trucar amb antelació per aconseguir plaça el dia i hora escollit.